Σας Προτείνουμε


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Το περίφημο τριγωνικό UFO του Βελγίου, ήταν..."

Δημοσιεύτηκε : 2/22/2012 |

Την λύση ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια εμφάνισης UFO, φέρεται να έδωσε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου RTL-TVI. Πρόκειται για το περίφημα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν σε τριγωνικό σχήμα στον ουρανό του Βελγίου, από το φθινόπωρο του 1989 μέχρι και τις αρχές του 1990!



Δεκάδες μαρτυρίες που οδήγησαν μέχρι και σε κινητοποίηση της πολεμικής αεροπορίας, ρεπορτάζ σε διεθνή δίκτυα, ακόμη και επιτόπου αυτοψία της NASA, όλα ξεκίνησαν από την παρακάτω φωτογραφία που αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντοκουμέντα καταγραφής ufo. Το περιστατικό έμεινε στην ιστορία των ουφολογικών ερευνών με την ονομασία "το φαινόμενο UFO στο Βέλγιο".

"Εγώ έστησα την φάρσα!"

Σήμερα, 22 χρόνια μετά, ένας άνθρωπος εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή και υποστηρίζει ότι η φωτογραφία αυτή ήταν μία -καλοστημένη όπως αποδείχτηκε- απάτη!

Ο άνδρας, που αρκέστηκε να δηλώσει μόνο το όνομα Πάτρικ ισχυρίστηκε στο δίκτυο RTL-TVI ότι μαζί με άλλους 18χρονους τότε φίλους του "κατασκευάσαμε έναν δίσκο από πολυστυρένιο και στη συνέχεια τον βάψαμε. Το μόνο που έμενε ήταν να τον κρεμάσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν το φωτογραφίσαμε να φαίνεται ως αυθεντικό UFO".



"Είναι απίστευτο πόσα πολλά μπορεί να κάνεις με ελάχιστα μέσα. Καταφέραμε να ξεγελάσουν τους πάντες με ένα κομμάτι από πολυστυρένιο," πρόσθεσε χωρίς να διευκρινήσει γιατί αποφάσισε πως έπρεπε τώρα να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη!

"Είναι απίστευτο με πόσο λίγε μέσα μπορείς να ξεγελάσεις τόσους πολλούς", θριαμβολόγησε ο Πάτρικ, στην τηλεοπτική του συνέντευξη!

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home